Τρόποι Πληρωμής

Α. Αντικαταβολή

Τα προϊόντα αποστέλονται μέσω της εταιρείας Speedex courier και το αντίτιμο πληρώνεται την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,80€

 

Β. Πιστωτική κάρτα

Η πληρωμή της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα γίνεται με την αυτόματη μεταφοράς σας στην ιστοσελίδα της ΤράπεζαςΠειραιώς , όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται και δεν αποστέλλονται πίσω στο cosmogent.com Η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Τράπεζα Πειραιώς.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Αν διαθέτετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express) μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια, μέσα από τη φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Στην περίπτωση αυτή, και για δική σας ασφάλεια, θα πρέπει να είστε παρών για την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την παραγγελία και την ταυτότητα σας.

Γ.PayPal

Η πλέον διαδεδομένη χρήση του PayPal για αγορές στο Διαδίκτυο, σας δίνει επιπρόσθετη ασφάλεια και δυνατότητα αγοράς προϊόντων. Διαβάστε περισσότερα στο https://www.paypal.com/gr

Αποδείξεις – Τιμολόγια

Επίσης, στη Cosmogent σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας: απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα. Για περισσότερες πληφορίες για χονδρική πώληση παρακαλούμε επικοινωνήστε στο: info@cosmogent.comΑσφάλεια Συναλλαγών

Η διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας με πιστωτική γίνονται από την Τράπεζα Πειραιώς εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια. Με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η Τράπεζα δεν πραγματοποιεί αυτόματη χρέωση του ποσού της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας από εμάς, πραγματοποιείται και η χρέωση.

Τα στοιχεία της κάρτας σας περνάνε σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας με χρήση της τεχνολογίας κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer) 128bit. Το SSL είναι παγκόσμιο standard διαδικτύου και προσφέρει κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία 128bit. Για επιπλέον ασφάλεια το cosmogent.com χρησιμοποιεί SSL κρυπτογράφηση και για τα υπόλοιπα προσωπικά σας στοιχεία που αποθηκεύουμε .

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του cosmogent.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.